Névnap

2019. november 13. Szerda
Szilvia

 
A Nap kel 06:52-kor,
nyugszik 16:17-kor.

Bejelentkezés

 

Tisztelt Kollégák!  

 

 

A Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület

2019. május 24-25.-én szervezi éves konferenciáját

 

Csoportok a terápián innen és túl

címmel.

 

 

A tavalyi konferenciánkon elindult egy közös gondolkodás a fenti témában, idén ennek folytatását, mélyítését tűztük ki célul.

Meghívott előadónk Prof. Dr. Peter F. Schmid, aki a 80-as években szoros szakmai kapcsolatot tartott fenn Carl Rogerssel. Elhivatottan képviseli és tanítja a személyközpontú szemléletet és módszert számos ausztriai és külföldi egyetemen.

 

A korábbi évek pozitív tapasztalatai miatt idén is két napos konferenciát tervezünk. A konferencia első napján a személyközpontú csoportfoglalkozások (nagycsoport és kiscsoportok) a módszer saját élményű megtapasztalására hívják a résztvevőket.

A második napon előadások és műhelyfoglalkozások keretében lehetőség van a személyközpontú szemléletben gondolkodó különböző iskolák bemutatkozására, szakirodalmi, elméleti vonatkozások, és kutatási eredmények ismertetésére.

A személyközpontú kis- és nagycsoportok május 24-én, pénteken délután 13 órától 18.30 óráig működnek (jelentkezőinknek az egész blokk látogatását javasoljuk, kérjük, hogy késéssel vagy korai távozással ne zavarják meg a csoportfolyamatokat).

Május 25-én, szombaton 9 és 18 óra között kerül sor az előadásokra és a workshopokra.

 

A részletes program nemsokára elérhető lesz az egyesület honlapján: www.szemelykozpontu.hu

 

A konferencia helyszíne: a Károli Gáspár Református Egyetem BTK épülete

1088 Budapest, Reviczky u.4. 

 

A konferenciára az OFTEXen vagy az egyesület adminisztrátoránál lehet jelentkezni a honlapon található JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével.

Telefon: 06 20 354 9509, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Szeretettel várjuk regisztrációjukat a 2019 évi MASZKPTE konferenciára

 

Üdvözlettel,

 

A szervező bizottság: Rózsa Ildikó, Ajtay Gyöngyi, Kovács Dóra

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.